Бивша затворена майка печели грант от 10 000 долара от Бионсе за линия за младежко бельо

Бионсе


Черна майка, която преди това е прекарвала време зад решетките, е получила грант от 10 000 доларана БионсеФондация BeyGOOD, за да се насочи към линията за бельо на нейните деца.

Според Черно предприятие , Йоланда Пъркинс получи заема от BeyGOOD’sФонд за въздействие върху малкия бизнес, собственост на чернокожи, който си партнира с NAACP и отпуска безвъзмездни средства на собственици на малък бизнес, които бяха засегнати по време на пандемията. Целта на фонда беше да подпомогне укрепването на малкия бизнес и да осигури икономическо овластяване на чернокожите предприятия.

Пъркинс създаде линия бельо за деца, след като отиде на пазаруване с малката си дъщеря и забеляза, че ималипса на разнообразиев индустрията.

Тя каза: „Искам нещо, което да прилича на мен. Нито един от тези герои не ми изглежда“ и тя беше права, заяви Пъркинс. Идеята й да стартира Undies от BlendiTone беше лансирана по-късно през 2019 г. Компанията за бельопразнува разнообразиеточрез показване на герои, които приличат повече на потребителите.

Всичко, което трябва да направите, е да повярвате И да направите първата крачка. Толкова се радвам, че не се отказах от себе си. Уроците, които научих през годините, са инструментите и ресурсите, които използвам, за да изградя марката си, каза Пъркинс за Undies от BlendiToneFacebookстраница. Надявам се моята история да продължи да насърчава и вдъхновява другите никога да не се отказват!

Пъркинс беше един от няколкото чернисобственици на бизнесна които са отпуснати субсидии. Бионсе и NAACP дадоха над 1 милион долара за инициативата.

През последните няколко месеца пандемията и излиянията за справедливост в чернокожата общност и в цялата страна се усещаха във всяка възможна област от живота ни, включително в начина, по който местните ни бизнеси продължават да работят, прочете по-рано уебсайтът на NAACP. Предизвикателствата наЧерни собственици на бизнеснавигацията в климата не може да бъде подценена, тъй като ефектите от бунтовете в цялата страна доведоха до поставяне на много предприятия в тежко положение поради щети и други нужди на малкия бизнес.