Gallant пуска ново EP „Neptune“.

Първа Страница


Новото EP на Gallant току-що пристигна и чакането си заслужаваше. Новото Нептун EP включва осем чисто нови ясни песни и може да се похвали с помощ от любими R&B; като Arin Ray, VanJess,и легендарната Бренди.Водейки до пълното издание,Галант сподели новото си завръщане. неженен,който дойде в съчетание с видеоклип, който го открива, че се докосва до някои носталгични влияния. За втория си стих той стига до някои осъзнавания, които може да донесе само ретроспективно:

Намалих защитните сили за вечерта. Никога не трябваше да слушам демоните. Кажи ми, че трябва да получа повече, отколкото получаваш/ Кой знаеше, че този вътрешен глас е майстор на измамата? Докато лежа тук в поражение 20/20 назад, виждам. Как тази висока и здрава крепост. Наистина беше построен върху счупени греди/ Ако нов голям взрив е лекарството. Може ли твоята звезда да гори ярко за мен? Не самотен, а нов. Дом сладък дом, галактика.

По отношение на написването на песни за сингъла, Gallant черпи вдъхновение от някакво връщане на R&B;, което беше забил в главата си. Събрах текстовете на „Comeback.“ от страници с бележки, които бях написал късно през нощта и бях запазил на компютъра си (и всъщност не исках някой друг да чете), обяснява Галант чрез съобщение за пресата. Имах известни проблеми да намеря искра на вдъхновение и в същото време имах тези малки парченца от началото на 2000-теR&B; се носи наоколов главата ми, че никога не бих могъл наистина да превърна в някакви добри идеи.

Gallant за първи път избухна на сцената през 2016 г. с дебютен албум Ология . Признатият LP получи номинация за Грами, дебютира в Топ 25 на Billboard Top 200. През 2019 г. тойсподели своята Сладко безсъние проект, който беше оборудван с 13 песни и функции от 6lack и Sabrina Claudio. Той може да бъде чут как асистира на колеги изпълнители в няколко песни миналата година, като Expectations с Ella Isaacson и This World с The Main Squeeze.

Не забравяйте да натиснете play на новия Gallant Нептун EP долу.