Кени Мейсън споделя ново сурово видео за изпълнение на живо „Strays 02“

Първа Страница


Докато яхна инерцията си,Кени Мейсънсега е доставен Бездомни 02 , уникално визуално изпълнение на живо, включващо последователни стихове от скорошния проект на Кени, Angelic Hoodrat: Supercut както и миналогодишния дебют, Ангелски худрат . Изпълнението започва с неговия силен стих от Rih:

Показвам ти техниката, показвам ти TEC, замръзвам/знам ефектите, моите n***a, които хващат игри, искам да настроя екрани, нещо като технологични отрепки, приемам моя приятел, който залага на игрите най-добрата му седмица

Опитвам се да инвестирам, може да не съм толкова улица, колкото следващата, но живея на съседната улица, хо не тествай/ Придържай се към червения лъч, Боба Фет, придържай се без Ед Рийд в защита, това означава безопасност изключено, да/ Дори и с AC, ги изпотих, като си мисля, че не ядем, трябва да кажа, дори и за KD, това е много трудно

12-минутната визуализация е записана с един дубликат, нередактирана и неизрязана. Той включва някои от най-трудните удари на Кени и стихове за бърз огън, демонстрирайки страхотните му способности за рапиране, като същевременно предлага на феновете да вкусят какво предстои по-късно това лято, когато Кени тръгва на турне за първи път след експлозивното издаване на Удари. Заглавието, Strays има подразбиращото се двойно значение на бездомните стихове от неговия скорошен проект, както и на бездомните кучета, често срещана тема в Ангелски худрат Вселената.

Първата вноска от Ангелски худрат стигна до сушата през 2020 г. и включва съкращения като Metal Wings и Petty Thoughts. Досега тази година той пусна множество сингли като Rih, Play Ball и Pup, за да доведе до издаването на проекта. Кени Мейсън също може да бъде чут как помага на колеги рап в проекти катоЛуксозната версия на Deante Hitchcock на ПО-ДОБРЕ и Дензъл Къри и Кени Бийтс ОТКЛЮЧЕНО 1.5.

Не забравяйте да се настроите на чисто новото видео на живо на Кени Мейсън на strays 02 по-долу.