Ludacris се кани да представи анимационния сериал Karma’s World в Netflix

Първа Страница


Лудакрис носи нованимационен сериалкъм Netflix. Светът на Карма е вдъхновен от най-голямата му дъщеря Карма и е история за навършване на възрастта за младо чернокожи момиче, което намира гласа си и го използва, за да промени своя свят, съобщава Краен срок .

Сериалът, който ще включва четиридесет 11-минутни епизода, ще проследи пътуването на Карма, докато тя се опитва да стане рапър. Тя иска да промени света с музиката си.

Имах много постижения в живота си, но всичко, което преживях, изглежда доведе до този момент, където мога да оставя наследство за всичките си дъщери, Бързи и яростни каза актьорът. „Светът на кармата“ е едно от тези наследства. Надявам сетази серияще покаже на децата, че има много начини за преодоляване на трудни ситуации.

Това шоуще придвижи хип хоп културата напред и ще покаже на младите момичета, че имат силата да променят света, продължи Луда. Този проект се подготвя дълго време и нямам търпение да донеса „Светът на кармата“ на целия свят.

Според изданието поредицата ще включва оригинални песни, които ще разглеждат въпроси като позитивност на тялото, креативност, самочувствие, дискриминация, лидерство, изразяване на емоции, семейство, приятелство, празнуване на различията и други.

Лудакриси Джеймс Бенет младши ще създаде целия звуков дизайн и песни за шоуто, а Джералд Кийс ще ги продуцира.

Беше абсолютна привилегия да работим с [Лудакрис], за да оживея визията му за кармата, каза Анджела Сантомеро, главен творчески директор на 9 Story Media Group. Карма е герой, който все още не съществува в детската телевизия. Тя е мощен, овластяващ модел за подражание, който използва своите думи и музика, за да доведе до промяна в своята общност.

Той продължи, Децата, които гледат „Светът на Карма“, ще бъдат вдъхновени да използват творчеството като средство за себеизразяване, а поредицата насърчава ангажимента на 9 Story да създава разнообразнисъдържание за децакоето ги насърчава да намерят своя глас и да следват мечтите си.