Лайънъл Ричи иска да направи римейк We Are the World за жертвите на коронавирус

Първа Страница


Лайънъл Ричи иска да донесе малко единство на света в разгара наКоронавируспандемия. Тъй като милиони хора са засегнати от вируса всеки ден, Ричи вярва, че римейкът на класиката от 1985 г. We Are The World може да помогне през тези трудни времена.

Всеки път, когато се опитвам да напиша друго съобщение, пиша същите думи, каза той хора в интервю. Преди две седмици казахме, че не искаме да правим твърде много [относно песента], защото не е моментът да продаваме годишнина, добави Ричи. Но посланието е толкова ясно.

Какво се случи вКитай, в Европа, дойде тук, продължи той. Така че, ако не спасим братята си там, то ще се върне у дома. Това сме всички ние. Всички ние сме в това заедно.

Свързани
  • Сиара и Ръсел Уилсън даряват милион ястия на местната си хранителна банка

Репликата на припева, Имаме избор, който правим, ние спасяваме собствените си животи, по-специално резонира с Ричи и до днес.

Тази линия се появи катоМайкъл Джексън]и аз седях там и си говорих, каза той. Казахме, вие можете да кажете „Спасявам живота си“ или „Ние спасяваме живота си“. „Ние сме светът“ е изявление, което искахме да направим. Какво правим, за да спасим своите?

Ричи, Джаксън, Даяна Рос, Синди Лаупър, Кени Роджърс и над 40 други изпълнители се събраха, за да запишат оригиналната версия на песента, за да съберат пари и осведоменост за африканския глад. Песента спечели над 63 милиона долара.

Свързани
  • Cardi B се изказва срещу ксенофобията по време на пандемията на коронавирус

Предложеният римейк получава смесени отзиви в социалните медии. Един потребител туитира, не само че това е тъпо, защото песента няма да помогне наглобална пандемияи повечето хора даряват колкото могат повече в тази внезапна рецесия, но също така правят, че ние сме светът без Майкъл? неприемливо.

Друг потребител туитира, цяла седмица си мисля същото. Особено след като наскоро прегледах „Ние сме светът“ .. Наистина вярвам, че наистина е необходим със световните трагедии. Надявам се, че това може да се случи по някакъв начин.

Вижте оригиналната версия на We Are The World по-долу.