Запознайте се с King B и Lila Iké, собствените истории за успех

Първа Страница


Фразата self-made е често използвана - често се подхвърля в непринуден разговор. Но истинският въплъщение на термина не е лесен подвиг и изисква непоколебимо постоянство. По дефиниция, за да бъде направен сам, човек трябва да станеуспешни при свои условияи със собствени усилия.

За мнозина това означавада следват мечтите си без извинениеили компромис, дори ако това означава, че пътуването до върха може да отнеме малко повече време поради липса на външна подкрепа. Въпреки това, както могат да потвърдят безброй, наградите си заслужават рисковете. Тези, които процъфтяват под напрежение и са готови да отделят своите десет хиляди часа, за да постигнат целите си, знаят колко е пълноценно, когато упоритата работа се отплаща.В музикалната индустрия, тези, които са готови да направят това, което е необходимо, са възнаградени с дълголетие и възможността да продължат да прекарват живота си в творчество.

Да станеш самостоятелен изисква почтеност и непреклонен стремеж със звукозаписни изпълнители като King B и Lila Iké, които притежават качествата, необходими, за да се откроят и да окажат влияние със своето изкуство. Наскоро представен наНеизползваната серия на REVOLT, предавана от зрители програма за музикални видеоклипове, която подчертава нововъзникващите изпълнители, King B и Lila Iké са собствени истории за успех, чиято кариера едва започва. Нека отделим малко време, за да научим повече за това какво са тези изгряващи артисти.

КРАЛ Б

Натиснете снимка

Само на 21, крал Б е открил тованяма граници за творчеството му. Като човек, създаден за развлекателната индустрия, той балансира работата си като музикант, актьор, филмов/телевизионен продуцент, сценарист, творчески директор, дизайнер и активист. Без ограничения за това къде могат да го отведат амбициите му, Крал Б е пълен с потенциал, стремя се да бъде признат във всеки от избраните от него медиуми. През 2018 г. преместването в Лос Анджелис допълнително затвърди творческия му път,насърчавайки го да се върне към корените си в музикатаи да използва новата среда, за да преоткрие части от неговата идентичност.

Миналата година Крал Б реши да вземе своетозаписващо студиона следващото ниво, като влезете в стратегическо партньорство с RCA Records. Скоро след това, през юли 2020 г., той издаде последния си албум, Хотел Heartbreak , предложение от 12 песни, което изследва теми за младостта, проблемите във взаимоотношенията, уязвимостта и оптимизма. Независимо дали пее или рапира, King B може да бъде намеренизразявайки се с честност и сърце. Като художник, който работи за превъзходство в различни области, той е предопределен да стане истински самостоятелен и се надява да вдъхнови другите да се потопят дълбоко в собствените си страсти.

ЛИЛА СМЪРТ

Натиснете снимка

Канализирането на лечебната природа на музиката енай-голямата суперсила на певицата Лила Ике, която излива сърцето и душата си в песни, които подчертават нейното пътуване и вдъхновяват другите да се издигнат над несгодите. Както е илюстрирано в плавни по жанр песни като Where I’m Coming From и I Spy, намерението й да окаже влияние и да се бори с добрата битка блести автентично. С цел да направи света по-добро място чрез нейната музика,Lila Iké черпи от спектър от емоциии преживява, и създава песни, които резонират с разнообразна публика.

Израснала в Ямайка, тя за първи път развива любовта си към музиката в гимназията. Решена да упорства въпреки всички трудности, звездата продължи да напише дипломната песен на своя клас и започна да положи работата, необходима за поставянето наоснова за кариера, която изпълнява целитеr. По-късно тя посещава Northern Caribbean University, където разделя времето си между училищна работа, изпълнение на отворени микрофони и работа в мрежа в музикалната индустрия. Продължавайки да развива занаята си и да се утвърждава като артист, Лила Ике става член на In.Digg.Nation Collective, звукозаписна компания италантиза ямайски творци, основани от реге звездата Protoje.

С нарастващ каталог от оригинална музика и трудно спечелена звезда на хоризонта, Lila Iké есъздаване както на звук, така и на пътот нейно собствено производство. Брилянтно сливайки елементи от соул, хип-хоп, R&B; и денсхол в музиката си, тя може да бъде намерена балансираща борбения си дух с положителните си послания.

За да научите повече за King B и Lila Iké и да сте в крак с най-горещите нововъзникващи таланти за годината, дръжте го заключен за Untapped на REVOLT.