Стенопис на Чадуик Боузман беше открит в Дисниленд в Анахайм

Първа Страница


Дисни почете покойнияЧадуик Боузманчрез разкриване на нов стенопис на Черна пантера звезда в центъра на Анахайм в Дисни.

Стенописът, създаден от бившия дизайнер на Дисни Никколас Смит, представя Боузман, който прави прословутия си поздрав от Ваканда с малко дете, което носи маска на Черната пантера и болнична рокля. Смит сподели снимки на завършения стенопис в профила си в Instagram.

Като бивш създател на Disney Imagineer, имах честта да работя върху голяма инициатива за детска болница и кампуса на Отмъстителите като последните ми две задачи, гласи надписът на Смит върху картината. ВиждайкиСърцето на Чадуикза хората лично и по-късно открих неговата смела битка с рака, бях вдъхновен да създам тази почит, за да почета неговия живот и наследство. За нас той беше и винаги ще бъде T’Challa. Да живее царят.

На 28 август семейството на Боузман обяви, че той почина, след като мълчаливо води четиригодишна битка с рак на дебелото черво. В 42 актьорпочинав дома му в Лос Анджелис със съпругата си и други членове на семейството до него. Истински боец, Чадуик издържа през всичко това и ви донесе много от филмите, които толкова сте обичали, се казва в изявлението на семейството му.

От Маршал да се Da 5 Bloods , Август Уилсън Черното дъно на Ма Рейни и още няколко - всички са заснети по време и между безброй операции и химиотерапия. Беше чест за кариерата му да съживи крал Т’Чала Черна пантера.

Съобщава се, че няколко дни след смъртта му е билположен на почивкав гробището на баптистката църква Welfare в Белтън, Южна Каролина - само на 11 мили от родния му град Андерсън, Южна Каролина.

Основният парк на Дисниленд в момента е затворен поради COVID-19, но секцията на Дисни в центъра на Анахайм е отворена за обществеността. Разгледайте стенописа по-долу.

Вижте тази публикация в Instagram

По-рано днес концептуалният художник @Nikkolas_Smith беше сред първите, които видяха своето произведение на изкуството, Крал Чад, показано в #DowntownDisney. Художествената инсталация отдава почит на звездата от „Черната пантера“ Чадуик Боузман с надпис: Като бивш създател на Disney Imagineer, имах честта да работя по голяма инициатива за детска болница и кампуса на Отмъстителите като последните ми две задачи. Виждайки лично сърцето на Чадуик за хората и по-късно открих неговата смела битка с рака, бях вдъхновен да създам тази почит, за да почета живота и наследството му. За нас той беше и винаги ще бъде T’Challa. Да живее царят.

Публикация, споделена от Walt Disney Imagineering (@waltdisneyimagineering) на 24 септември 2020 г. в 10:39 ч. PDT