Състезанието REVOLT Summit x Be Heard на AT&T; се завръща през 2020 г. за нови таланти, готови да бъдат открити

Първа Страница


Готови ли сте да бъдете чути? Добре,REVOLT Summit x AT&T;хванах те! Събитието за работа в мрежа се завръща през 2020 г. със състезанието за изпълнение на любимите фенове, където амбициозните певци и рапъри ще имат шанса да покажат своите пържоли за $10 000 и повече запалени награди.

Домакин от изключителния музикален Не-Йо, състезанието официално стартира във вторник (16 септември). Тези, които искат да влязат в него, първо трябва да се регистриратприложението REVOLT Summit. Оттам те трябва да изпратят видеоклип не по-дълъг от три минути, който показва как изпълняват оригинална песен или кавър на [защитен с имейл] .

След като бъдат получени заявки, 25 таланта ще бъдат избрани от малка група професионалисти в индустрията. След това тези 25 състезатели ще бъдат поканени да участват в един от петте виртуални полуфинала Be Heard. Това означава, че те ще бъдат петима артисти, които се сблъскват всяка седмица, водещи до големия финал, който продължава напетък, 23 октомври; Уикенд на срещата на върха REVOLT. И тогава започва истинското състезание...

В този ден от финала на Be Heard последните петима състезатели ще се борят за първото място предмузикална индустриясъди, като изпълнява собствена оригинална песен.

За тези, които искат да гледат разкриването, ние сме ви покрили, защото публиката на живо може да се присъедини и виртуално.

След като късметлията бъде коронясан, те ще получат награда от $10 000, както и техен музикален видеоклип, излъчен поНеизползваната серия на REVOLT, и представена статия за тях на REVOLT.tv.

Не знаем за вас, но това със сигурност звучи като страхотна възможност, която един амбициозен артист няма да иска да пропусне.Миналогодишният победител, A-Game, определено нямаше оплаквания относно преживяването, което включваше и участието му в миналотоДигиталната серия на REVOLT Off Top.

Ще се видим на шоуто! Нека най-добрият художник победи.