50 Cent казва, че е отворен за битка със Snoop Dogg

50 Цента


50 центаима идея с кого трябва да се бие.

По време на скорошно интервю с Big Boy, Продуцентът на енергия обясни, че е отворен за битка със Snoop Dogg. Съобщението на Fif дойде дни, след като няколко фенове предложиха той да се изправи срещу Ja Rule.

Би имало повече смисъл от каталога, аз и Снуп. Защото бихме могли да се състезаваме на всяка стъпка от пътя, обясни 50 Cent.Ja Rule?Той получи около пет, шест добри дуета. Хитовите записи са всички той и Дженифър Лопес, той и Мери Джей Блайдж, той и Ашанти. Той и една жена, жена. Всички записи. Той сам получи една хитова песен, „Holla Holla.“ В допълнение към молбата на феновете, Ja Rule също предизвика плюенето на Candy Shop на битка. Искам целия дим, Джа информира Дебелия Джо по телефона по отношение на борбата с неговия дългогодишен враг. ще се държа.

В светлината на социалното дистанциране, няколко фенове се настройват ежеседмично на VERZUZ, музикално бойно събитие, предавано на живо, курирано от Swizz Beatz и Timbaland. Съвсем наскоро Babyface и Теди Райли станаха хит за хит и напуснаха социалните мрежи в бяс.

През последните няколко месеца 50 Cent остана доста зает. Още през февруари 2020 г. се появи новина, че той е подписал на борда катоизпълнителен продуцентза новото шоу на ABC, For Life. По време на разговор с Билборд , Fif обясни, че той създава само проекти, по които е страстен. Гледам на продуцирането като на намиране на най-значимите истории и тогава стигаш до момент, в който фактите са по-добри от измислиците, обясни той. За това не беше просто поговорката „един на милион“. Той наистина е просто единственият.

Той продължи, аз просто не работя с неща, в които не вярвам. Например, работех върху „Power“ години, преди дори да бъде взето. Записах 11 песни, които представляваха всеки от героите, защото говорихме за музика, която да е на ниво. Просто знаех, че можем да го накараме да работи поради това, на което се основава историята.