Asiahn споделя нов сингъл We Can

Първа Страница


Още през януари,Азиан я сподели Интерлюдията EPи няколко месеца по-късно тя направи крачка напред, като сподели изпълнения на живо на всяка песен от проекта.След това тя се върназа да представи сингъла си Fall Back, а тази седмица бързо последва това с току-що издадения We Can. Парчето е забавно, ожесточено и е подчертано от две интерлюдии от Eartha Kitt, която говори за любов и компромис и влюбване в себе си преди всичко. В песента Asiahn иска да се освободи за през нощта:

Не можеш да си играеш с емоциите ми, защото са тънки като хартия, не ме вземай твърде сериозно, защото няма да те пусна да влезеш, о-о/ Имаме настроение, да, не го приемам светлина, да, остани с мен през нощта, да/ Отпусни се и просто се надуй, свали се от мен/ Тук ли си за любов или за сезон?

Говорейки всички тези глупости без причина, или искаш да се чукаш, или си тръгваш/ Мога да бъда твой за уикенда, уикенда, уикенда/ Обзалагам се, че си мислил, че ще вземеш сърцето ми и ще избягаш с него, но, скъпа, не- не, не/ нямам разрешение да се влюбиш в мен, освен ако не ти кажа, о

Asiahn е известен с писането на хитове за големи звезди като Дженифър Лопес, Питбул,Дрейк,Lil Wayne,и д-р Дре. Гореспоменатото кратко и сладко Интерлюдията EPвключва пет песни и функции от Grandmaster Vic и Jordan Hawkins, за малко под 13 минути. Проектът следва нейните две части от нея Влак на любовта серия. Времето на ЕПсъвпада с нейния лечебен път.

Други забележителни новини: Азиан също играе главния герой внаскоро пусна Netflixанимационен сериал, Светът на кармата , създаден от Ludacris. Шоуто разказва историята на момиче, което намира гласа си и го използва, за да промени света.

Не забравяйте да натиснете play на чисто новия сингъл на Asiahn We Can.