Бас асистира на Малик Мозес в новия сингъл Show Me Something

Първа Страница


В горната част на месеца,MixedByAliсподели вълнуващата новина, че стартира свой собствен звукозаписен лейбъл NoName Recordings. В тандем със старта, NoName разкри първия си изпълнител, Малик Моузес, изгряващ певец и автор на песни от Балтимор. Мойсей почукаМного собствен бас на Dreamvilleза дебютния му сингъл Show Me Something. На пистата Малик кара плавно производство с лекота:

Покажи ми, покажи ми нещо, което мразя, че те обичам, ъъ, казвам го така, сякаш знам, че е истина, ъъ/ защото момиче, това не е нищо ново, по-добре ми покажи, покажи ми нещо, мразя това Обичам те, ъъ/ казвам го, сякаш знам, че е истина, ъъъ, защото момиче, това не е нищо ново

По-добре ми покажи, покажи ми нещо, не мога да си представя, че съм n***a, който съм без лудостта/ maccing, моля разберете кой съм (Станете), това лайна е моята тактика откакто играя в пясъка ( Пясък)/ Изритах двореца, Подготвях кораба (Ооо)

Бях благословен с кариера, която ми даде възможност да участвам в някои от най-големите записи, издадени през последното десетилетие, каза Али в изявление Понеделник за новото вълнуващо начинание. С това ново начинание вече имаме възможност да бъдем още по-практични с разработването и кураторството на новите звуци на утрешния ден.

По отношение на други скорошни колекции, Бас се присъедини към Price и Wyclef Jean за тяхЕгоистичен съвместен сингъл, а също така се включи отново с The Hics за Smoke From Fire. Той също така използва своя глас и влияние, за да говори по важни за него теми, докато е домакин на подкаста на Dreamville, Пратеникът, което ще ви помогне да споделите история за борбата за свобода в Уганда. Още през юли Бас се свърза сJ. Cole и Lil TJay за The Jackie.

Не забравяйте да натиснете play на Show Me Something от Malik Moses с участието на Bas.