Coi Leray пуска празничната версия на „TWINNEM“

Кой Лерей

Още през септември, Кой Лерей пусна добре приет сингъл със заглавие TWINNEM , ода на истинското приятелство, продуцирана от Bankroll Got It, Diego Ave, DJ Swish и Jae Roc. Няколко месеца по-късно талантът от Бостън се разкри ремикс на TWINNEM с известна помощ от DaBaby. В някакъв момент дори Ким Кардашиян и дъщеря Норт Уест помогнаха за популяризирането на песента в социалните медии, като допълнително утвърдиха песента като една от Кой Лерей Това е най-голямото, откакто Lil Durk подпомага No More Party.

През уикенда феновете получиха празнична версия на TWINNEM , което добавя на гърба госпел хор Лерей Хармонии на това да се придържате към най-добрите приятели и да поддържате социалния си кръг малък:

Тази лоялност всичко, аз не се задържам с разбити кучки, те просто убиват енергията ми, тогава не носят нищо на масатане можеш да седнеш с мен, те не носят нищо на масата, но търсят съчувствие, негри да раздават, но никога не са направили глупости за мен, знам няколко негри, които направиха и се обърнаха надясно към моя враг, това е защо сме само аз и моето — Просто аз и моят близнак , затова сме само аз и моето — само аз и twinnem...

Тази седмица, Кой Лерей отиде в социалните медии, за да обяви, че предстоящият й дебютен албум най-накрая е завършен, показвайки замъглена картина на това, което се предполага, че е списъкът с песни на LP:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Big Trend Setter (@coileray)

При освобождаването му, Лерей Новият обем на работа ще последва миналата година Сега или никога , EP, който видя шест песни с допълнителни функции от Гуна , Киана Леде , Севин Стрийтър , и Fetty Wap. Година по-рано тя го освободи Твърде много мнения и EC2 , последният от които послужи като продължение на Лерей пробивен проект ВсичкоCoZ .

Натиснете възпроизвеждане Кой Лерей TWINNEM (Празнична версия) по-долу.