Delta Air Lines надгражда седалката на черна жена, след като е била тормозена от бял летец

Първа Страница


Когато Деметрия По се качи на своя полет на Delta Air Lines, пътуващ отМинеаполисдо Вашингтон, окръг Колумбия, за да присъства на Марша на ангажиментите миналия месец, тя беше посрещната с известна пасивна агресивност от бяла жена, седнала до нея.

ВМинесотаучителка в детската градина разкри, че авиокомпаниите са подобрили полета й след нейния опит и похвали отговора на Delta.

25-годишната По разказа подробно взаимодействието на страницата си във Facebook и каза, че е помогнала на дамата с чантите си, преди да се качи на полета. След като седнаха, жената отиде до тоалетната и се върна сBlue Lives Matter маска и щифт за съвпадение.

И така, по пътя ми към Марша на ангажиментите в окръг Колумбия в четвъртък, бяла жена, на която помогнах с чантите й, седна до мен на...

Публикувано от Деметрия По На понеделник, 31 август 2020 г

Въпреки че По не каза нищо на бялата дама, жената започна да се ангажира с По, след като самолетът беше във въздуха и обясни, че подкрепя Blue Lives Matter, защото подкрепяполицаи.

Тази жена се опитваше да ме подмами в спор, защото нямаше нужда да го обръщамаскав мое присъствие, каза По USA Today . Тя не го е направила за никой друг. Сякаш правеше изявление и искаше да знам.

В отговор на това жителката на Минеаполис й казасини животине съществува.

Животът на офицер съществува, но няма такова нещо като син живот и това твърдение не е нищо друго освен опровержение на факта, чеBLMе пренебрегвана от време на време, написа тя в публикацията във Facebook, обяснявайки инцидента.

Според По, жената е направила подпалителни изявления към нея като напрафриканциот Запада продадоха най-много роби. Причината, поради която черните сме 3/4-и, беше, че Югът щеше да има твърде много гласове, а наличието на чернокожи в Америка беше най-доброто нещо за тях, защото те могат да работят нагоре.

Други пътници застанаха в защита на По и стюардеса предложи да се преместижената, която продължи да я тормози.

Аз съммарширувайки за нещоза които баба ми и дядо ми трябваше да маршируват, а аз седя тук отново в лицето на расизма, добави тя. не мога да избягам. Сега имам някой, който се опитва да тества човечността и историята ми на един дъх.

Когато По се качи на обратния си полет обратно за Минесота, тя беше приятно изненадана да открие, че мястото й е подобрено. Те й подариха и чанта за лакомства, пълна с подаръци, включително aЧерните животи имат значениещифт, щампован с логото на Delta Air Line. Освен това, нарушителят вече няма да може да лети с Delta.

По възхваляваавиокомпанииза това как са се справили със ситуацията.

Когато казвамеЧерните животи имат значение, имаме предвид, Делта замислено. коментира публикацията си във Фейсбук. Ти имаш значение за нас, Деметрия.

Говорителят на Delta Air Lines Морган Дърант признава отговора на екипа на националното летище Рейгън във Вашингтон.

Действията на нашите хора във въздуха и на земята са това, което наистина ни отличава като компания, която въвежда човечеството във въздушните пътувания, каза Дърант USA Today .