dvsn наема Снох Алегра за Между нас

Първа Страница


Рано или късно канадско дуоdvsnще издадат третия си студиен LP Муза в нейните чувства , за който се твърди, че включва вече издадените синглиМуза, Miss Me? и Future-assisted No Cryin’. Тази седмица феновете ще могат да разгледат най-новата си капка Between Us, която включва колега от R&B; Maven Snoh ​​Aalegra и вижда как сътрудниците размиват границите между извиненията и знойния нрав:

Позволете ми да започна с това да кажа „съжалявам, някои дни приемам времето ви за даденост/

Можеш да си звездата в моята вселена, ако просто отделя време да го планирам/

Каза ми тайни, които не искаш/

Доверието е голямо за теб, затова го държа на хунна/

Общо лудо уязвимо гадино/

Просто ни държи разделени, когато трябва да започнем/

За да изпълним обещанията си, бихме могли да обещаваме/

Казваш, че съм затворен, нека отворим и да си съблечем дрехите/

Не искам нищо между нас.../

С любезното съдействие на производителядеветнадесет85, Between Us обръща класическия сингъл на Usher Nice & Slow, който е доста добра извадка, като се има предвид темата за възрастни на парчето.

Още през 2017 г.,dvsnпредставиха втория си студиен албум Сутрин след , който се похвали със синглите Think About Me, Don't Choose,настроениеи П.О.В. Преди това те издадоха своя дебют СЕпт. 5-ти . член на dvsnДаниел Дейлиговори за техния подход към R&B; в интервю за Billboard:

Намерихме мястото, на което [R&B;] трябва да отиде, просто като сме верни на това, което обичаме. Има цяла вълна от артисти, които са толкова истински и толкова верни на себе си. Това е всичко, от което се нуждаете R&B; – ритъм на реалността.

Можете да натиснете бутона за възпроизвеждане на Between Us по-долу, който е достъпен на всичките ви любими платформи за стрийминг. Муза в нейните чувства трябва да пристигне по-рано от късно.