H.E.R. е на половината път през EGOT, след като спечели първия си Оскар

Първа Страница


ВОскар 2021в неделя (25 април), H.E.R. взе желаната награда за най-добра оригинална песен за сътрудничеството си с Dernst Emile II и Tiara Thomas, Fight For You. Песента беше включена в саундтрака за Юда и Черният Месия , който също отнесе на Даниел Калуя награда за най-добър поддържащ актьор.

H.E.R. избивамконкуриращи се песнив Изпитанието на Чикаго 7, конкурс за песен на Евровизия: Историята на пожарната сага, Животът напред (La Vita Davanti a Se) и Една нощ в Маями, и изпълни баладата по време на церемонията по награждаването.

Толкова съм, толкова, толкова благодарен, не само за победата, но и за това, че съм част от толкова важна, важна история, H.E.R. каза в речта си за приемане. Благодаря тикъм Академията— Винаги съм искал да го кажа! Трябва да благодаря на Бог, че ни даде тези дарове. И родителите ми, красивата ми майка, която днес е тук с мен и баща ми у дома. Всички тези дни на слушане на Sly & the Family Stone и Къртис Мейфийлд и Марвин Гей наистина се отплатиха, така че благодаря ти татко.

Музиканти, режисьори, вярвам, че имаме възможност и отговорност да кажем истината и да напишем историята такава, каквато е била и как ни свързва с днешния ден и какво виждаме да се случва в света, продължи тя.Музиката е сила… и докато стоя, винаги ще се боря за нас, ще се боря за своя народ и ще се боря за това, което е правилно.

В публикация в Instagram тя добави,НОСИТЕЛ НА ОСКАР?!? БОГ Е ТОЛКОВА ВЕЛИК!!!!!!!!!!!! Тя също благодари Юда и Черният Месия режисьор Шака Кинг, SVP на RCA Records на Marking Archie Davis, нейния екип за поддръжка и др.

Постижението също означава H.E.R. е на път към EGOT следпечели две награди Грамипрез 2019 г. и още две по-рано тази година. Ако — или по-вероятно кога — H.E.R. е удостоена с награда Тони и Еми, тя ще може да претендира за престижната титла.

О, надявам се, че ще има EGOT в моето бъдеще, каза тя Забавление тази вечер . Но да, аз също съм супер страстен по актьорството, така че може да ме видите тук горе като актриса. И аз обичам мюзикъли; аз и Бренди говорихме много за това. Оттогава тя ме вдъхновяватя направи мюзикъл.

ВижПубликация в Instagram на H.E.Rза неотдавнашната й печалба Оскар по-долу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от H.E.R. (@hermusicofficial)