IDK се завръща с нов проект „IDK & Friends 2“

Първа Страница


IDK определено е изключителенталант за гледане в наши дни. Откакто за първи път се представи в индустрията през 2014 г., той е предназначен за величие и оттогава звездите са подредени за него. Той успя да остане верен на себе си, без да губи звука си или да се отклонява от плана си за игра. Новият му проект IDK и приятели 2 е звуково доказателство, че той е тук, за да остане.

Той винаги е отдавал еднакво значение на лиризма, потока и подбора на бийтове. Заради това,IDK се превърна в едноот най-приключенските гласове в индустрията. Всеки път, когато падне, истинският фен на IDK ще знае, че ще бъде непредвидимо.

Вижте тази публикация в Instagram

.достъпно сега. .ограничени количества. IDKIFYOUDONTKNOW.COM

Публикация, споделена от ? (@idk) на 24 юни 2020 г. в 12:04 ч. PDT

Обикновено човек би си помислил, че експериментален изпълнител като IDK би искал да се движи самостоятелно, всъщност е известно, че понякога се свързва с приятелите си рапъри. На първото издание на IDK и приятели (издадена през 2018 г.),той докосна Дензъл Къри, Wale, Carnage, Maxo Kream, Q Da Fool, Rico Nastyи Domo Genesis запроект със седем писта. Макар че не беше толкова солидно, колкото първоначалните му усилия Секс, наркотици и домашна работа , несъмнено му даде възможност да се забавлява с хората си — което е страхотно качество, отразено в самата музика.

Служи като саундтрак към документалния филм на суперзвездата на НБА Кевин Дюрант, озаглавен В сервитьора , това е подредено тяло отработа с функции от A$AP Ferg, Denzel Curry, Wale, Juicy J, Maxo Kream, PNB Rock, Rico Nasty, Xanman, Ronny J, Alex Vaughn, Weensy, Yung Manny, Big Jam и Big Flock. Производството еобработвани от Jetsonmade, Juicy J и много други.

IDK и приятели 2 не е съвсем като обичайните аналитични тенденции, които бихте свикнали да чувате в проект на IDK, но въпреки това е справедливо. Не забравяйте да отделите малко време, за да се отдадете на тази невероятна работа по-долу.